Koffie thuis bezorgd: webwinkel voor koffie uit Portugal

InKoffie is een webwinkel voor koffie uit Portugal.
U kunt hier de bekende Portugese koffiemerken Delta, Buondi en Sical bestellen. Het assortiment kunt u bekijken onder Koffie: Merk & prijs. U bestelt online met behulp van het bestelformulier. We sturen de koffie per pakketdienst op. Let u even op de portokosten! (U kunt het eventueel ook afhalen op afspraak in Den Haag.)

Regelmatig breiden we het assortiment uit. Hieronder ziet u de laatste aanwinsten en wijzigingen. Mocht u een bepaald type koffie missen op deze website, neemt u dan even contact met ons op; dan kijken we wat we kunnen doen.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van o.a. wijzigingen in het assortiment, dan kunt u zich onder aan deze pagina opgeven voor de nieuwsbrief.
Vragen of problemen? Email ons:
En ... volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en aanbiedingen.

Uitgelicht:


Gran Espresso 90/10

Gran Espresso 90/10 We hebben op dit moment in plaats van de gewone Gran Espresso nu de Gran Espresso 90/10. Dat wil zeggen dat 10% van de bonen een gekarameliseerd laagje heeft gekregen voor extra smaak. De 'gewone' Gran Espresso is even niet leverbaar.


Koffie-pastilhas of pads

Platinum-pastilhas

Pastilhas of pads zijn erg gemakkelijk in het gebruik. Je legt ze in de houder van het espresso-apparaat, door laten lopen, en er uit wippen. Geen losse koffie dus geen rommel. De pads worden ook wel ESE Servings of POD genoemd. Ze passen in apparaten die voldoen aan de E.S.E.-norm. E.S.E. staat voor Easy Serving Espresso. De pads moeten in de koffiehouder van het espresso-apparaat gelegd worden. U moet dus even nagaan of uw espresso-apparaat geschikt is voor E.S.E.-pads; bij sommige apparaten wordt een aparte E.S.E.-houder geleverd.(De pads zijn niet geschikt voor de senseo!)
We kunnen drie varianten leveren: de koffie-pastilhas van Delta met Platinum-koffie, de Sical Classico-pads, en de pads van Delta Chavena. De Platinum-pads zijn op voorraad, de andere kunnen we bestellen. Dan is de levertijd enkele weken. U kunt die bestelling opgeven via email of bij de Opmerkingen op het bestelformulier

nescafe-superioreBuondi perfetto nescafe-superiore

Buondi Perfetto heet nu Nescafe Superiore.

Het blijft dezelfde koffie maar heeft een nieuwe naam. En ook alweer een nieuw uiterlijk. Maar het is nog steeds wel een 100% arabica-koffie met het Rainforest Alliance certificaat! De prijs is € 23,50.


Meer dan €99,- aankoop: gratis verzenden*

* Koopt u voor meer dan € 99,- aan producten en blijft het gewicht met verpakking onder de 10 kg (dus ongeveer 9 kg koffie), dan is verzending binnen Nederland gratis. Voor BelgiŰ geldt dan een korting van € 5,--.


Uit de Origens-serie van Delta: Delta Brazil

Delta Brazil Het assortiment omvat nu, naast de Timor ook een andere variant uit de Origens-serie van Delta, de Delta Brazil, (220 gram). Een soepele, fruitige koffie. Het is gemalen koffie, de zgn. universele maling dus geschikt voor elke zetmethode. Prijs € 3,90.

Delta TimorNaar beginscherm Naar boven